woensdag 17 december 2014

Kjoek Kinderboekenkwis 2014

In de Kerstvakantie van 2013 werd de Kjoek Kinderboekenquiz voor de eerste keer gehouden. Elf dagen lang werden er zeven vragen gesteld, steeds in een overkoepelende categorie. Allemaal over kinderboeken uit 2013, films uit 2013 die gebaseerd zijn op kinderboeken, gebeurtenissen in de kinderboekenwereld uit 2013. Debutanten, omslagen, duo's, citaten, personages, jubilarissen, Vlaams-Nederlandse samenwerking... er kwam van alles langs. Wie in aanmerking wilde komen voor een prijs, moest van alle markten thuis zijn, en goed kunnen zoeken op internet.
Dit jaar is er weer een Kjoek Kinderboekenquiz. Hij loopt dit jaar van 20-31 december en duurt dus een dag langer dan vorig jaar. En heeft dus ook 7 vragen extra. Deelnemers hebben tot en met 4 januari 2015 om in te zenden.
Doe je ook mee? Hieronder vind je wat vragen van vorig jaar om in de stemming te komen. Over kinderboeken die in 2013 zijn verschenen, dus.
Zo. Deze kinderboekenzot is klaar voor de Kinderboeken Kerstvakantie Kwis van Kjoek! U ook? Mag ik u seinen als ik hulp nodig heb? Dankuwel.  Ik zal het nodig hebben...:-)